Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Grand Samarkand välkomnar våren med pompa och ståt

Växjö • Publicerad 14 mars 2024
Durran och Mollan.
Durran och Mollan.Foto: Maha Nasser

I lördags firade Grand Samarkand i Växjö vårens ankomst. Många familjeshower och aktiviteter anordnades. Det bjöds bland annat på show med Duran & Mollan för barnen, ansiktsmålning, ballongfigurer och chans att krama maskotbjörnar. Butikerna hade inspirerande vårerbjudanden och nyheter för vuxna, hemmet och barnet.

– Idag har vi ett familjeevent som vi kallar för Våryra, det handlar om att fira in våren och göra det lite extra mysigt. Trevligt för våra kunder besökare. Vi har familjeaktiviteter och vi har fina erbjudanden till varor. Många butiker passar på att tömma sina lager och mycket fina fynd finns att göra. Vi har show med Duran & Mollan för barnen och vi har ansiktsmålning. Vi bjuder på ballonger och ballongfigurer, säger Lena Jonsson, Centrumledare Grand Samarkand.

Annons

Har ni några andra evenemang på gång?

– Nästa stora event är när vi firar 13 år. Det kommer att finnas en hel del erbjudanden och aktiviteter som passar alla familjemedlemmar i alla familjer.

Maha Nasser
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons