Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Grand Samarkands populära Tjejkväll - en kväll full av höstinspiration

Växjö • Publicerad 4 september 2023
Grand Samarkand.
Grand Samarkand.Foto: Maha Nasser

Med anledning av höstens ankomst håller Grand Samarkand i Växjö i en ”Tjejkväll” den 6 september från klockan 16 till 20. Där kommer det att finnas en hel del erbjudanden som kommer att presenteras av många butiker. Det kommer även att finnas tävlingar och musik. Grand Samarkand kommer att bjuda på bubblig dryck och en liten tacotallrik i samarbete med We Love Food. Det kommer även att bjudas på hårstyling, makeup och brow bar för de som önskar. Flera butiker kommer engagera sig och göra lite extra under kvällen, till exempel gratis nagelmålning hos Euronail.

– Hösten närmar sig och då tycker vi på Grand Samarkand det känns fint att göra lite extra för våra kunder och att det är rätt läge att bjuda in till vår populära Tjejkväll. Detta är en kväll full av höstinspiration. En trivsam temakväll för tjejer, och killar såklart, i alla åldrar.

Annons

”Husets butiker och verksamheter är fyllda med höstnyheter och personalen längtar efter att få visa sina personliga favoriter och att få hjälpa kunderna in i hösten. Berätta om trender och vilka färger som kommer. Hur man kombinerar och stylar på ett enkelt sätt. Hur man kan förnya i hemmet inför hösten och hur man enkelt kan förnya sig med accessoarer. Många butiker och restauranger kommer ha fina erbjudanden under kvällen så smart att passa på att handla just den här kvällen. Här kan vi träffa Hudcentrum, Växjö Laserklinik, Asta blommor, Cleaning support, För Kropp & Själ massage, Region Kronoberg och Kungsmadskolan HT elever. Vi hoppas att man tar med sig sin väninna, sin familj, och har en mysig stund tillsammans. Mingla, umgås, fika, shoppa, mysa och bli inspirerad”, skriver Lena Jonsson från Grand Samarkand i ett mejl.

Det bör nämnas att Malin & Ray Matson kommer finnas på plats och skapa skön stämning med härlig musik, skönt snack och spännande sms-quiz kl 17, 18 och 19. Under kvällen kommer också att finnas möjlighet att vara med och tävla om flera presentkort à 300 kr.

Maha Nasser
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons