Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Gratis fotografering för barn på Ica maxi

Växjö • Publicerad 26 april 2024
Ica maxi.
Ica maxi.Foto: Maha Nasser

Imorgon anordnar ICA Maxi i Växjö en gratis, professionell fotografering för barn. Aktiviteten är en del av de många aktiviteter och erbjudanden som ICA Maxi erbjuder för barn och familjer, i syfte att återuppliva platsen och locka fler besökare till den.

– Barnfamiljer är en viktig grupp för oss. Och vi vill att maxi ska vara en destination att åka till. Sådana här events är till för att locka hit dem. Det är också väldigt uppskattat från barnfamiljerna att på ett väldigt smidigt sätt fixa foton på barn och familjer. Det är ett uppskattat sätt för familjer att få ett proffsigt minne av sina barn, säger Patrik Andersson, butikschef, och fortsätter:

– Dessutom har vi väldigt många aktiviteter på gång hela tiden, till exempel barnlördagar, tävlingar, olika företag som kommer och presenterar deras verksamhet, även idrottsklubbar som kommer och gör reklam för sig, provsmakningar, listan är lång. Vi har även samarbeten med olika sociala projekt som gör vardagen lite bättre för vissa i samhället.

Maha Nasser
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons