Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Här är de nya bolagen i Företagsfabrikens tillväxtprogram

Kronoberg • Publicerad 9 september 2021
Anders Cederlund (Tukan Tech Solutions), Annie och Klas Johansson (Holly Sawara), Marcus Öhrner och Carl Johansson (Quigly), Gautam Billore (Nordic Digital Hub).
Anders Cederlund (Tukan Tech Solutions), Annie och Klas Johansson (Holly Sawara), Marcus Öhrner och Carl Johansson (Quigly), Gautam Billore (Nordic Digital Hub).Foto: Pressbild

Företagsfabriken har fler företag i Tillväxtprogrammet än någonsin. Fyra nya företag har, utöver vinnaren i vårens Innovationstävling, blivit accepterade.

De fyra nya företagen är Quigly, som är ett fintech-företag med fokus på mikrobetalningar, TukanTech som jobbar med elsäkerhet, Nordic Digital Hub som kopplar ihop investerare och startups, samt Holly Sawarra som har en unik lösning för fritidskläder.

Annons

– Vi är glada och stolta att så många kreativa entreprenörer från Kronoberg valt att söka sig till oss för att hjälpa dem genom vårt tillväxtprogram. Vi tycker också det är glädjande att det är entreprenörer från olika delar av Kronoberg med olika nationaliteter, från olika branscher, har olika bakgrunder och är i skilda åldrar, säger Företagsfabrikens vd Sandra Ruuda.

Företagen kommer att få kontinuerlig affärsutveckling, utbildningar och möjligheten till att bygga nätverk för att hjälpa dem skapa tillväxtföretag.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons