GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Svenska
  2. العربية

Här är länets nya poliser

Kronoberg • Publicerad 27 juni 2021
.
.
Foto: ADAM WRAFTER

Förra veckan examinerades 600 nya polisstudenter från de fem polisutbildningarna i Sverige. I Polisområde Kalmar Kronoberg blir det 20 nya polisassistenter.

De elva som ska arbeta i Växjö och Ljungby lokalpolisområden poserar glatt på Polisen Växjö, Alvestas Facebook.

– Jag vill rikta ett stort grattis till våra nya polisassistenter som efter en intensiv utbildningsperiod nu står redo att möta vardagen med sina kollegor runt om i landet. Vår förmåga fortsätter att stärkas i takt med att vi växer, samtidigt som vi fortsätter anpassa vårt arbete utifrån den samhällsutveckling vi ser. I det arbetet spelar alla polisanställda en viktig roll, säger rikspolischef Anders Thornberg.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar mosaik.vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.