Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Här öppnar ny gymnasieskola i Växjö

Växjö • Publicerad 21 december 2020
Foto: Corem Property Group

Nästa höst öppnar Realgymnasiet i Växjö. Nu är det klart var skolan kommer att ha sina lokaler. De flyttar in på Regementsgatan 9 i centrala Växjö.

– Vi ser fram emot att välkomna eleverna under nästa år till vår nya fina lokal i Växjö. Vi kommer tillsammans med fastighetsägaren Corem Property Group att se till att eleverna börjar på en skola med en fantastisk fin inne- och utemiljö, säger Fredrik Ljung, fastighetschef på Lärandegruppen i Sverige.

Annons

– Lokalerna har de senaste åren varit plats för utbildningsverksamhet. Nu renoveras de för att möta Realgymnasiets behov och vi kommer att ha hund- och djuravdelning i fastigheten, avslutar Fredrik.

Realgymnasiet är en skola med fokus på naturbruksprogrammets inriktningar djurvård, hästhållning och naturturism. Programmen som erbjuds är hund, sällskapsdjur och djursjukvård, ridning samt natur och äventyr.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons