Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Hjälpmedelsbrist i länet – kommunen och regionen vädjar

Kronoberg • Publicerad 31 januari 2022
.
.Foto: ADAM WRAFTER

Det råder hjälpmedelsbrist i Region Kronoberg och nu vädjar regionen och Växjö kommun att de som har hjälpmedel som de inte längre använder att lämna tillbaka dem. En av anledningarna till hjälpmedelsbristen är att det är komponentbrist i världen.

”Har du förskrivna hjälpmedel som inte längre används? Som till exempel rollatorer, rullstolar, duschstolar och/eller madrasser. Vi har just nu brist på hjälpmedel på grund av bland annat komponentbrist i världen och vädjar därför att du ska lämna tillbaka hjälpmedel som du inte längre använder”, skriver Växjö kommun.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons