Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Hop N Pop öppnar upp i Växjö

Växjö • Publicerad 12 augusti 2020
Foto: Pressbild

En äventyrspark med roliga och tuffa utmaningar för hela kroppen där besökarna trotsar tyngdlagen har öppnat i Växjö.

– Det här ska vara en kul aktivitet där man båda tränar och har kul tillsammans, säger Hop N Pops vd Dan Krüger.

Annons

Under onsdagen öppnar aktivitetsparken Hop N Pop på Norremark i Växjö. Anläggningen på Deltavägen är ett aktivitets- och träningscenter med bland annat trampoliner.

– Det känns otroligt skönt att äntligen få öppna upp. Det har dragit ut på tiden i och med corona men nu äntligen öppnar vi, säger Dan Krüger, vd och grundare för Hop N Pop.

Förutom trampoliner har anläggningen också ett nybyggt café, en multiarena för bland annat fotboll, en skumgrop, klätterväggar och en OCR-bana.

– Vi har skapat en plats som är otroligt rolig att vara på med utmanande aktiviteter. Vi hoppas att man ska komma hit med familjen, kompisgänget eller företaget, säger Dan Krüger.

Hop N Hop har utnyttjat takhöjden i lokalen på Norremark och satsat på sex och en halv meter höga klätterväggar och Sveriges, enligt Dan Krüger, första OCR-bana i två våningar.

– Det är en bana med utmaningar, allt från klätterrep till armgång och hinder. Det finns utmaningar för alla nivåer och det är en otroligt stor utmaning att klara hela banan i ett svep.

Vad har ni för förhoppning i Växjö?

– Vår förhoppning är att besökarna verkligen ska gilla att komma hit och vår ambition är att få folk att röra på sig mer på fritiden. Samhället har förändrats och många, framför allt ungdomar, rör på sig för lite. Det här ska vara en kul aktivitet där man båda tränar och har kul tillsammans. Det är fysiskt ansträngande att hoppa trampolin kan jag säga, berättar Dan Krüger.

Hur tänker du kring coronarestriktionerna?

– Vi har anpassat verksamheten efter förutsättningarna och besökarna måste boka en plats för att vi ska uppfylla kraven. Vi gör vad vi kan för att minska smittspridningen, har maxbegränsat antalet i lokalen och utökat våra städrutiner.

Annons

Hop N Pop kommer också att satsa på kalas och kurser. De har byggt rum i discotema där födelsedagar kan firas och de kommer också att hålla kurser för att lära intresserade mer teknik på trampolinerna.

Den nya satsningen har inneburit att företaget anställt uppemot 15 medarbetare i blandade i åldrar.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons