Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Idrottstränare åtalas för våldtäkt på tonårsflicka

Växjö • Publicerad 6 augusti 2021
Foto: Peter Boström

En ung tränare i en idrottsklubb i Växjö har åtalats för våldtäkt. Han misstänks ha våldtagit en ung klubbkamrat på en fest i mannens bostad den 10 juni i år.

När de var ensamma kvar i bostaden ska mannen enligt åtalet ha "genomfört samlag och andra handlingar som är jämförbara med samlag” med tonårstjejen, som inte deltog frivilligt. Han ska med våld ha tvingat in flickan i sovrummet och våldtagit henne.

Annons

Han ska bland annat ha hållit fast hennes händer, bitit henne i ljumsken och benet samt tagit grepp om hennes hals. Därefter ska han ha genomfört samlag med flickan, hållit fast hennes huvud och haft sin könsorgan i hennes mun och genomfört oralsex på henne.

När de andra som varit på festen inte fick tag på flickan återvände de till tränarens bostad. Tonårstjejen ska då ha berättat vad som hänt.

Tränaren är avstängd från sin klubb. Han sitter sedan den 11 juni häktad för brottet. Han förnekar brott men analyssvaren från NFC, Nationellt forensisk centrum, kopplar ihop mannen med flickan via dna.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons