Annons
  1. Svenska
  2. العربية
  3. English

Jätten ligger inom oss

En krönika skriven av Maha Nasser.
Växjö • Publicerad 19 februari 2021
Detta är en opinionstext i Mosaik Vxonews. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Det finns många berättelser om jätten av den magiska lyktan och Sulaimans ring. Jag minns fortfarande tecknade serier "Alladdin" som brukade ha en magisk lykta när han gnuggade den tre gånger, en tjock rök kom ut ur den och röken förvandlades till en jätte. Han sa till honom, "Speck din tjänare är i dina händer," sa sedan till honom att han bara har tre önskningar, vilket betyder att jätten bara kommer ut ur sin magiska lykta tre gånger. Vi önskade när vi var unga skulle vi ha den magiska lyktan så att vi kunde uppfylla minst tre önskningar. Vi visste inte att vi har en magisk lykta som kan uppfylla våra önskningar. Men vår jätte erbjuder inte bara tre önskningar, han ger oss med ett obegränsat antal önskningar. Du kanske undrar över den jätten, var är han och varför ser vi honom inte, och varför kommer han inte för att uppfylla våra önskningar?

Denna jätte ligger inom oss! Du kanske undrar med förvåning, var exakt finns i oss? Vårt undermedvetna är jätten som ligger inom oss. Ja, vårt undermedvetna har förmågan att skapa mirakel och har förmågan att lösa alla världens problem. För att denna jätte ska svara på oss och bli lydig mot vårt kommando är det nödvändigt att dechiffrera koden som gör det möjligt för oss att kommunicera med honom och diktera våra order till honom. Dechiffrera koden som gör det möjligt för oss att nå vårt undermedvetna eller riva barriärer som hindrar oss från att använda vårt undermedvetna på bästa sätt, vilket skulle få oss att dra nytta av potentialen i oss eller jätten som jag beskrev i den här artikeln beror på vissa strategier, varav det viktigaste är autosuggestion. Autosuggestion är en persons förslag på sig själv eller vad personen säger till sig själv. Med andra ord, det är din inre röst. Eller det är kommunikationsmedlet mellan den del av hjärnan där medvetet tänkande sker och källan till den undermedvetna rörelsen, som forskare har definierat det. autosuggestion når frivilligt det undermedvetna och påverkar det oavsett om dessa tankar är positiva eller negativa. Ingen tanke, varken positiv eller negativ, kan komma in i det undermedvetna utan hjälp av autosuggestion. Det sägs alltid om det undermedvetna att det är som en bördig trädgård om du inte planterar bra grödor kommer ogräs att växa i den.

Annons

Då, hur fungerar autosuggestion?

För att vårt undermedvetna ska uppnå det vi vill, måste vi diktera kommandona till det först och fortsätta att upprepa dem alltid högt. Det skulle vara en bra idé att skriva vad du vill och placera det någonstans där du alltid kan se det. Dessa kommandon måste åtföljas av känslor och absolut tro att du kommer att få vad du vill. Det är som att se dig själv leva den situation du vill vara eller äga något som du verkligen vill ha. En absolut tro på saker och tankar tillsammans med känslor som magi när det gäller att påverka våra sinnen. Det här är inte bara prat, utan det gjordes många experiment i denna fråga. Jag listar bara en här. Det är då en forskarprofessor berättade för en av de dömda fångarna och han berättade för honom att han skulle göra ett experiment på honom och skulle betala en summa pengar till sin familj. professorn förklarade för honom hur han skulle döda honom genom att dra blod. Så samtycke fången och processen började. Fången låg ögonbindel och började höra ljudet av droppar i en skål. Efter ett tag upptäckte professorn att fången redan hade dött, även om han inte hade dragit sitt blod, men det han hörde var bara droppar vatten. Men det som dödade fången var hans tro på idén och att det han hörde var hans bloddroppar. Därför måste vi vara uppmärksamma på våra tankar, eftersom en idé kan döda och kan få oss att leva ett eländigt liv. När vi förändrar vårt sätt att tänka och se på livet förändrar vi alla våra liv. Utöver det hörde och såg vi människor som förkroppsligar sina drömmar, som att rita sin dröm hem eller en bil eller en partner till sina drömmar och placera dem på en plats där de kan se dem alltid och varje dag med tro blandad med passion och entusiasm att de faktiskt kommer att få vad de verkligen vill ha. Faktum är att dessa människor fick vad de verkligen ville ha.

Vissa säger att det finns vissa människor som är födda med hög vibration och har förmågan att enkelt locka till sig det de svarar på. Jag vet inte säkert om det är sant. Men även om du inte är född med höga vibrationer kan du höja din vibration och vara i harmoni med universum genom att öva på meditation och tro på din förmåga att uppnå vad du vill. Å andra sidan måste du veta att ditt undermedvetna inte kommer att få dig att se saker förkroppsliga framför dig utan att göra någon ansträngning, men det kommer att hjälpa dig genom att planera för att uppnå vad du vill och genom att fokusera på de möjligheter som kan passera framför dig utan att märka dem, och genom intuition också eller vad som kallas snabb idé. Varje idé som plötsligt uppstår i våra sinnen. dessa idéer brukar komma till oss när vi vaknar mitt på natten eller tidigt på morgonen, eller medan vi mediterar. I det här fallet bör du skriva ner det omedelbart, eftersom det kanske inte kommer till dig igen och kan glömmas bort.

I flera år använde vi autosuggestion, men på ett negativt sätt sa vi att vi var eländiga och att vi hade otur och vi fortsatte att ge energi till allt detta samtal och därmed blir det en konkret verklighet. För det är omöjligt att ha en pessimistisk övertygelse och en pessimistisk mun och förväntar sig att ha en annan verklighet. Så länge du inte bad om det och inte gav det energi. Eftersom våra tankar och förväntningar inte tenderar att göra oss besvikna. Därför måste du titta på din inre röst eftersom det är mycket viktigt. Titta på vad din inre röst säger, säger den dig att du är en eländig och olycklig person och andra negativa konnotationer. Om du måste ändra det och försöka ge dig själv positiva konnotationer istället. Som om du säger att jag är lycklig är jag glad, jag är tacksam för allt i mitt liv jag förtjänar överflöd av allt. Upprepa alltid dessa positiva fraser eftersom det är precis vad som kallas autosuggestion. Om du tar kontroll över dina tankar tar du kontroll över hela ditt liv. Om du kan kommunicera med ditt undermedvetna kommer det att uppnå allt du vill. Många troende på Gud säger att allt som händer med dem är utom deras kontroll. Och Gud är den som väljer allt för dem. Och jag säger det, detta är inte sant! Det är vi som väljer, eftersom Gud har gett oss absolut frihet att välja. Så om du är eländig, säg inte att Gud valde mig att vara eländig. Du är den som gjorde dig själv eländig eftersom du inte använde den energi och talang som Gud gav dig. Eftersom vi alla är begåvade har vi alla möjligheter.

Maha Nasser
Annons
Annons
Annons
Annons