Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Kedjan öppnar butik i Växjö

Växjö • Publicerad 30 mars 2021
Foto: Nadia Hagberg

Vid månadsskiftet öppnar Jaktia, som enligt egen utsago är Sveriges ledande butikskedja för jakt och fiske, en ny butik i Växjö. De tar över jaktbutiken Ontarget på Linnégatan i Växjö och butiken förvandlas nu till en Jaktiabutik.

– Det finns en lång tradition och ett mycket stort intresse för jakt i smålandsskogarna, som bla. den kraftigt ökade vildsvinsstammen bidragit till. Det är anledningen till att vi gärna vill stärka vår närvaro i denna del av Småland, säger Jaktias vd Lars Martinsson i ett pressmeddelande.

Annons

Christopher Jäghagen blir vd och butikschef. Han blir delägare i butiken tillsammans med Niklas Sjöfors, Roger Johansson och Christer Emanuelsson.

– Vi är alla otroligt taggade och hoppas på att få lära känna många såväl inbitna som nyblivna jägare och fiskare och få hjälpa både gamla och nya kunder, säger Christopher Jäghagen.

Jaktia har ett 60-tal butiker i Sverige, Norge och Danmark.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons