Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Kedjan öppnar nya restaurangen i Växjö

Växjö • Publicerad 12 mars 2021
Foto: Privat

Växjö city får en ny restaurang. Det är hamburgerkedjan Shady Burgers som ska öppna sin restaurang på Sandgärdsgatan i centrala Växjö. Etableringen innebär också tolv nya arbetstillfällen.

Shady Burgers öppnar i Sports tidigare lokal i city om ungefär två veckor.

Annons

– Det är alltid en speciell känsla inför en öppning, med många tankar och förväntningar, säger krögaren Toba Oguz som tillsammans med Mauritz Karapanos och två andra är delägare till restaurangen.

Vad kommer ni att erbjuda?

– Vi erbjuder främst premiumburgare på svenskt kött som vi maler själva på plats dagligen, vår egna fatöl och ett brett dryckessortiment. För att sticka ut ur mängden av bra restauranger i Växjö har vi byggt en scen för liveunderhållning när livet återgår till det nya normala.

De har anställt tolv personer till den nya restaurangen. Shady Burgers finns sedan tidigare Lund, Eslöv, Halmstad, Kristianstad och Sölvesborg.

Hur tänker ni kring coronapandemin och dess restriktioner?

– Coronasituationen har vi levt med i över ett år nu och känns konstigt nog som en vardag. Vi ser fram emot att restriktioner lyfts successivt så vi får göra det vi kan bäst fullt ut, säger Toba Oguz.

Mauritz Karapanos, delägare, Kajsa Fors, kommunikatör och Toba Oguz, delägare.
Mauritz Karapanos, delägare, Kajsa Fors, kommunikatör och Toba Oguz, delägare.Foto: Privat

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons