Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Kedjans satsning skapar 25 nya jobb i Växjö

Växjö • Publicerad 3 november 2021
Deromes varuhus i Hässleholm. Arkivbild.
Deromes varuhus i Hässleholm. Arkivbild.Foto: Åsa Borglin

Byggkedjan Derome storsatsar i Småland. I dag finns det halländska familjeföretaget på fem orter och de expanderar ytterligare med nya anläggningar i Växjö och Värnamo. I Växjö beräknas anläggningen stå klar sommaren 2022.

– Det är en rejäl expansion för Derome och ett högst naturligt steg i och med att vi knyter ihop regionen med Halland och Blekinge, säger regionchefen Andreas Berg.

Annons

Derome har också anläggningar i Alvesta och Moheda. Satsningen i Växjö kommer att skapa nya jobb. Det handlar bland annat om storkundsansvariga i hela Småland. Totalt kan det bli cirka 25 tjänster.

– Vi har ett stort fokus på att hitta nya medarbetare, men också på att ta fram starka digitala erbjudanden till våra kunder. Vi etablerar oss på bred front och siktar på att bli det självklara valet, säger Andreas Berg.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons