Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Kulturnätverk startas i Växjö

Växjö • Publicerad 7 oktober 2022
Utvandrarnas hus
Utvandrarnas husFoto: Lars-Goran Rydqvist

Under torsdagen är det premiär för Kulturnätverk Växjö, en mötesplats öppen för verksamma inom Växjös kulturliv. Under hösten 2022 och våren 2023 genomförs tre frukostträffar på Utvandrarnas hus.

Bland de inbjudna finns fria kulturaktörer, kulturinstitutioner, kulturföreningar, studieförbund, studenter inom humaniora och alla som bidrar till Växjös kulturliv.

Annons

”Frukostträffarna är ett bidrag till att återstarta kulturlivet efter pandemins nedstängningar. Kulturnätverk Växjö vill skapa kompetenshöjande samtal och bidra till ökade kontaktytor – för ett starkt, vitalt och lustfyllt kulturliv i Växjö kommun!” står det i ett pressmeddelande.

Under den första nätverksträffen är temat En kulturvärld i förändring. Inbjudna deltagare till panelsamtalet är Lena Andersson, författare och krönikör i Svenska Dagbladet, och Martin Schibli, utställningsproducent Dunkers Kulturhus i Helsingborg. Samtalet leds av Petter Ericsson på Kulturparken Småland. Dessutom blir det framträdande på scen och exempel på aktuell kultur i Växjö.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons