Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Kvinna blev tillsagd av skolanställd – backade på honom med bil

Växjö • Publicerad 4 april 2024
.
.Foto: MAXIM THORÉ

En kvinna åtalas för flera brott efter att ha hamnat i ett bråk utanför en skola i Växjö. Det var i höstas som polisen tillkallades till en grundskola i centrala Växjö efter att en anställd på skolan blivit påbackad av en bil.

En kvinna i 45-årsåldern som skulle hämta sitt barn på skolan ska ha parkerat i en lastzon för lastbil. När den anställde på skolan påpekade det för kvinnan blev hon aggressiv och när han skulle fotografera bilens registreringsnummer ska kvinnan ha slagit mobilen ur hans hand och sedan satt sig bakom ratten och backat på honom.

Annons

Mannen blev inte skadad i samband med händelsen men han blev så pass arg att han slog sönder vindrutan på kvinnans bil med sin hand.

Elever såg händelsen och kvinnan åtalas nu för ofredande, skadegörelse och egenmäktigt förfarande, eftersom hon slet åt sig mannens körkort och vägrade lämna tillbaka det.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons