Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Man misshandlad på Araby

Polisen sökte efter gärningspersonen med hundar.
Växjö • Publicerad 4 januari 2022

Här saknas innehåll

Under måndagskvällen rapporterade polisen att en man hade blivit rånad och utsatt för misshandel på Islandsvägen i Växjö. Polisen larmades klockan 19.30. Enligt initiala uppgifter hade mannen blivit av med en mobiltelefon och blivit misshandlad.

En anmälan om rån upprättades. Detta ändrades senare under kvällen då det var oklart om målsägaren hade blivit bestulen.

Annons

– Jag har inte så mycket uppgifter än så länge, men det jag vet är att vi inte hanterar det som ett rån, utan som en misshandel, säger Andreas Arvidsson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Växjö.

En gärningsperson, alternativt två, ska ha misshandlat målsäganden och sedan sprungit från platsen i riktning mot Arabyparken. Under kvällen letade hundförare efter gärningspersonen, men sökandet avbröts vid 21-tiden på kvällen.

– Hundförarna fick inte upp något spår, det har varit mycket folk i rörelse och vi hade ett ganska dåligt signalement. Vi visste helt enkelt inte vem det var vi letade efter, säger Andreas Arvidsson.

Både polis och ambulans skickades till platsen, men det var inledningsvis oklart om brottsoffret var i behov av sjukhusvård.

Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Lena Gunnarsson
Charlotte StjernkvistSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons