Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Man sexuellt ofredade kvinnor på Växjörestaurang

Växjö • Publicerad 28 februari 2022
.
.Foto: PETTER ARVIDSON

En 61-årig man misstänks ha sexuellt ofredat två unga kvinnor på en restaurang i centrala Växjö i slutet av september förra året. Han har åtalats för två fall av sexuellt ofredande.

Kvinnor var en del av ett större sällskap inne på restaurangen när den kraftigt berusade 61-åringen kom fram och pratade med dem. Han ska bland annat ha tagit en av kvinnorna mellan benen och på rumpan och slitet tag i den andra kvinnan och stoppat in sin ena hand innanför hennes byxor.

Annons

En ordningsvakt kastade ut 61-åringen och kontaktade polisen. Men innan polisen hann fram lyckades flera unga män, som känner de två kvinnorna, spåra upp 61-åringen när han befann sig på Storgatan och de konfronterade honom. Han filmades och erkände då att han sexuellt ofredat kvinnorna. I polisförhör nekar dock mannen till brott.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons