GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Svenska
  2. العربية

Man stal för drygt 1000 kronor - får betala 5500 i böter

Växjö • Publicerad 25 juli 2022
Bilden är en genrebild.
Bilden är en genrebild.Foto: Nadia Hagberg

I slutet av juni gick en 54-årig man in i en butik på Vaktvägen i Växjö. I butiken plockade han på sig bland annat en kniv, batterier och ljusslingor till ett värde av drygt 1000 kronor. Nu döms han för ringa stöld i Växjö tingsrätt.

Mannen, som själv har erkänt handlingen, tvingas nu betala 110 dagsböter om 50 kronor. Vilket sammanlagt blir 5500 kronor. Han måste också betala skadestånd till butiken för de produkter som inte längre går att sälja.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.