Annons
  1. Svenska
  2. English
  3. العربية

Marly Andersson uppträdde på julkonsert

Växjö • Publicerad 20 december 2021

På lördagen gav pianisten Marly Azevedo Andersson konsert i Ulriksbergskyrkan, i Växjö. Marly spelade med 15 elever från sin musikskola där hon lär ut piano. Under 55 minuter spelade Marly och barnen många jullåtar, bland annat Julen är här, Bjälkeklang, Stilla Natt och Nu tändas tusen ljus.

– Jag spelar med hela mitt hjärtan alltid. Jag älskar pianot.

Annons

Jag blir så glad när Piano är min passion och min mission i livet ! Jag älskar mitt jobb och Jag älskar ser hur barn lära sig så snabbt. De all så duktiga. Säger Marly Andersson.

Marly lär barn att spela piano i sin privata skola, och barnen deltar också med henne vid många tillfällen.

– Terminen har varit jätteroligt med många elever 22 elever och cirka 80 pianolektioner per månad. Dessutom finns det många mammor som har spelat med sina barn, mammor har pianolektioner också och detta är så viktig och roligt, barn lära mer och snabbare när mammor öva också. Jag blir så glad att lära andra spelar piano, säger Marly.

Maha Nasser
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons