Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Marly Andersson välkomnar sommaren med en pianokonsert med sina elever i Växjö

Växjö • Publicerad 12 juni 2024
Marly Andersson välkomnar sommaren med en pianokonsert med sina elever i Växjö.
Marly Andersson välkomnar sommaren med en pianokonsert med sina elever i Växjö.Foto: Privat

I lördags välkomnade pianisten Marly Azevedo Andersson och hennes privatskoleelever sommaren med en pianokonsert som hölls i Equmeniakyrkan i Växjö. Där spelade Marly och elva barn många svenska och internationella sånger under en timme. De spelade bland annat Nu grönskar det, Oda to Joy, Memory, Bnejeiro och Ballad för Adeline.

– Jag har 18 elever i skolan, men alla kunde inte komma, så jag spelade med elva elever. Vi är angelägna om att hålla den här typen av konserter för att introducera barnen för publiken och för barnen att vänja sig vid att sitta och spela inför publiken. Jag är glad att se barnen spelade så bra. De går framåt och blir duktigare och duktigare. Jag är väldigt glad över att få möjligheten att lära dessa små barn att spela piano, som säkert kommer att bli stora och professionella pianister och kommer att glädja världen med sina underbara framträdanden. Pianot är underbart och kan fylla våra hjärtan med kärlek, hopp och frid och det är allt vi behöver för att spela bra, säger pianisten Marly Andersson.

Annons

Vad är nytt i din pianoskola i år?

– Det nya är att jag kommer att fortsätta undervisa även i sommar.

Maha Nasser
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons