Annons
  1. Svenska
  2. Svenska

Melloveckan inleddes på Speakers corner

Växjö • Publicerad 13 februari 2024
Melloveckan drar igång i Växjö.
Melloveckan drar igång i Växjö.Foto: Maha Nasser

Som förberedelse för att Sveriges största underhållningsprogram, Melodifestivalen, kommer till staden höll Växjö & Co evenemang i centrala Växjö. Det firades med en med en glampremiär på Speakers Corner. Det var Andreas Dahl som presenterade evenemanget som bestod av en välfylld timme med Tennessee Tears, The Mats och Regionteatern på scen.

– Vi kickar igång melodifestivalveckan här på Speakers Corner med en galapremiär. Mellan klockan 12-13 så kommer vi ha Regionteatern på plats. Sen blir det The Mats och Tennessee Tears som ju gjorde en succéartad premiär i melodifestivalen förra året, säger Malin Persson, från Växjö & Co och fortsätter:

Folktätt när melloveckan drog igång i Växjö.
Folktätt när melloveckan drog igång i Växjö.Foto: Maha Nasser

– Sedan har vi program och aktiviteter hela veckan fram till att deltävling tre avgörs i Vida arena nästa helg. Det kommer finnas aktiviteter i butiker och på restauranger både här i city och på Grand Samarkand. På torsdag så kommer elever från musikprogrammet på Katedralskolan att ha mello-karaoke här och på fredag om vecka då så har vi en förfest här innan deltävlingen, för att nämna några evenemang.

Maha Nasser
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons