Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Ny padelarena har öppnat i Växjö

Den 1 april öppnade en ny padelarena i Växjö. Den nya anläggningen ligger på Kvarnvägen på Öster.
– Det ska vara en gedigen familjär känsla och alla som vill, oavsett erfarenhet och nivå, ska vara välkomna, säger hallansvarige Felix Bengtsson.
Växjö • Publicerad 20 april 2021
Felix Bengtsson har till och från jobbat med padel i Växjö sedan 2015.
Felix Bengtsson har till och från jobbat med padel i Växjö sedan 2015.Foto: Privat

Växjö Padel Society på Fläktenområdet har sex banor, en takhöjd på 10,5 meter, shop och en stor lounge.

– Det känns jättebra. Det är välbehövligt i Växjö med tanke på det stora bokningstrycket på anläggningarna i staden. Vi vill avlasta padeln och erbjuda mer spontanpadel, säger Felix Bengtsson, som är hallansvarig och chefstränare.

Annons

Hur ser du på konkurrensen?

– Den är välkommen. Det är en stor boom och så många som spelar padel. Det ska bli spännande att se vad man utveckla här. Det ska vara en gedigen familjär känsla och alla som vill, oavsett erfarenhet och nivå, ska vara välkomna. När corona släpper ska det finnas möjligheter för häng och spel.

Växjö Padel Society har anpassat lokalerna och bokningen med anledning av coronapandemin och dess restriktioner.

– Vi har anpassat tidsbokningen för att man bara ska träffa de man spelar med. Vi kommer också att köra gruppträning och ligaspel framöver men det är begränsat just nu, säger Felix Bengtsson.

Det är en del av Småland Padel Society, som drivs av Richard Karlsson och Måns Johansson. De har också arenor i Alvesta, Nybro och Oskarshamn. I sommar öppnar de också upp i Färjestaden.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons