Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Ny restaurang öppnar på Grand Samarkand

Växjö • Publicerad 30 oktober 2020
Grand Samarkand.
Grand Samarkand.Foto: Lena Gunnarsson

Under onsdagen slog Sushi Yama upp portarna till sin nya restaurang på Grand Samarkand i Växjö. Restaurangen kommer tillhandahålla både takeaway och sushi på plats.

– Grand Samarkand är ett köpcentrum som vi snabbt har känt en koppling till. Floran av aktörer och placeringen lämpar sig bra för vårt koncept, med goda förutsättningar både för takeaway och gäster som äter på plats. Vi är övertygade om att centrumbesökare och Växjöbor kommer att uppskatta vår närvaro. Vi ser fram emot att få vara en del av stadens och regionens utbud, säger Danny Barsoum, Chief Brand Officer på Sushi Yama.

Restaurangen ligger i köpcentrumets del närmast ICA Maxi. I nuläget har restaurangen plats för20 sittande gäster, med gott om utrymme mellan varandra. På sikt kan antalet utökas, meddelar restaurangen.

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons