Annons
  1. Svenska
  2. العربية

O'Learys nystartar i Växjö – anställer många

Växjö • Publicerad 5 oktober 2020
Foto: Oscar Appelgren

O'Learys nystartar i Växjö – anställer många

I slutet av maj 2018 öppnade O'Learys på Storgatan i Växjö. Nu är restaurangkedjan igång med en nystart och nya koncept.

Annons

– Vi tar ett helhetsgrepp och går ifrån O'Learys-tänket i vissa delar med nya koncept och satsningar, säger Johan Ekelöf, restaurangchef på O'Learys i Växjö.

Under coronapandemin har ledningen för O'Learys Växjö arbetat med att ta fram nya koncept och satsningar i de stora lokalerna på Storgatan i Växjö city.

– Det blir en nystart av hela restaurangen där vi tar ett helhetsgrepp med både ombyggnation och omorganisering. Vi märker en ökad efterfrågan och vi vill möta det – men det är självklart med respekt för pandemin och restriktionerna, säger Johan Ekelöf, som är restaurangchef på O'Learys i Växjö.

Under fredagen startar de upp Karaokeklubben som ett koncept, där besökarna ska få möjlighet att visa upp sin sångröst. Det blir en del av det nya konceptet loungeclub, som tar plats i bottenvåningen.

– Vi går ifrån Olearys-tänket och vill ha mer en skön känsla för after work och musik. Vi kommer inte visa någon sport där nere längre utan det blir mer musik och trevlig atmosfär. Vi vill hitta en ny målgrupp, som kanske inte har besökt oss tidigare, säger Johan Ekelöf.

Kommer besökarna att känna igen sig?

– Vi gör vissa visuella förändringar på bottenvåningen och fräschar upp men man kommer att känna igen sig. Det blir dock en annan känsla och musik, istället för sportljud. Vi har stora lokaler och vi försöker få ut så mycket som möjligt av dem.

Matcherna kommer att sändas på tv-skärmar på ovanvåningen, där även flera förändringar kommer att ske. I oktober väntas två karaokerum stå klara och de renoverar också upp aktivitetsavdelningen.

Satsningen innebär också en mängd nyanställningar.

– Våra nya koncept gör att vi nyrekryterar väldigt mycket och stort. För att öka kvalitet och vår verksamhet har vi anställt elva nya medarbetare och vi söker ännu fler.

Annons

Hur kommer det sig att ni väljer att satsa nu under corona?

– Det är klart att det har slagit hårt mot oss men jag och ledningen tror att vi kan göra något riktigt bra redan nu under pandemin. Vi kan gå stärkta ur det här. Vi har också flera andra koncept och satsningar på gång, säger Johan Ekelöf hemlighetsfullt.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons