unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Svenska
  2. العربية

Partiet uppmanar politiker att avgå efter brottet

.
.
Foto: Daniel Svensson

Socialdemokraterna i Region Kronoberg uppmanar en politiker att lämna sina samtliga regionala uppdrag. Anledningen är att det kommit fram att politikern under valrörelsen 2018 blivit dömd för ringa narkotikainnehav och inte informerat partiet om detta.

– NN (politikerns förnamn) har undanhållit information om ett allvarligt brott han begått. Det strider mot den kandidatförsäkran som han skrivit på, där han lovat att informera partiet om begångna brott. Han har med detta förbrukat vårt förtroende och skadat partiet. Så fort detta kom till vår kännedom uppmanade vi NN (politikerns förnamn) att avgå och jag hoppas att han hörsammar det, säger Henrietta Serrate (S), oppositionsråd i Region Kronoberg.