Annons
  1. Svenska
  2. العربية

PM & Vänner kan vinna nya priser

Växjö • Publicerad 26 maj 2021
Foto: Alexander Hall

Förra veckan presenterades årets nomineringar till Svenska Gastronomipriset som delas ut av Restaurangvärlden med en jury bestående av branschkollegor.

Växjös stjärnkrog PM & Vänner är nominerade i tre kategorier, Sommelierernas sommelier (Rubén Sanz Ramiro), Sommelierernas dryckesupplevelse och Kockarnas Krog. De två förstnämnda kategorierna har PM & Vänner fem år i rad, ända sedan priset instiftades.

"Det är med stolthet och glädje jag kan konstatera, att vi trots en utmanande tid som saknar motstycke i vår snart 30-åriga historia, har bibehållit kvalitén och lyckas leverera en produkt på absolut högsta nivå. Att rösterna kommer från våra kollegor inom branschen betyder förstås extra mycket för både mig och all personal", säger Per Bengtsson, kreativ Ledare och vd på PM & Vänner.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons