Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Populära butikskedjan öppnar på Grand Samarkand

Växjö • Publicerad 25 augusti 2021
Butikskedjan Normal blir en ny hyresgäst på Grand Samarkand.
Butikskedjan Normal blir en ny hyresgäst på Grand Samarkand.Foto: Pressbild

Under hösten väntar flera förändringar på Grand Samarkand. Tidigare har det blivit känt att Ikea ska öppna ett showroom och att Lagerhaus ska byta lokal i köpcentrumet. Nu står det klart att den populära butikskedjan Normal öppnar en ny butik på Grand Samarkand i slutet av november.

– Vi ser fram emot att öppna ytterligare en butik i Växjö där vi redan fått mycket bra gensvar från besökarna, säger Jan Nyberg, vd för Normal, i ett uttalande på Grand Samarkands sociala medier.

Normal öppnade en butik på Storgatan i Växjö så sent som i slutet av maj i år. Lågpriskedjan siktar på brett produktutbud med tonvikt på städartiklar, kontorsvaror, djurmat och konfektyr. Sortimentet omfattar ungefär 3 000 artiklar och genom parallellimport pressar kedjan priserna.

”Vi ser fram emot att öppna ytterligare en butik i Växjö”
Jan Nyberg, vd för Normal.
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons