Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Prisade butikskedjan i konkurs

Växjö • Publicerad 16 juni 2021
Foto: Oscar Appelgren

Fyra år i rad har Zizzi utsetts till Årets butik på Grand Samarkand i Växjö. Nu stänger kedjan alla sina butiker i Sverige.

"Det senaste året har varit utmanande på grund av covid-19 och de många restriktioner som det har medfört, vilket har märkts på omsättningen i våra fysiska butiker. Av den anledningen måste vi tyvärr meddela att alla Zizzi-butiker i Sverige tvingas stänga från och med idag på grund av konkurs”, skrev Zizzi på sin hemsida under måndagen.

Annons

Konkursen påverkar dock inte webbshoppen. Kedjan undersöker möjligheten att öppna några av butikerna igen men vilka butiker det rör sig om är okänt.

Zizzi har haft en butik på Grand Samarkand sedan oktober 2012. Växjöbutiken har utsetts till "Shop of the Year" inom Zizzi i Sverige och butikschefen Christina Julin utsågs då också till ”Sales person of the Year”.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons