GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Svenska
  2. العربية

Provsvar för covid-19 kan dröja

Kronoberg • Publicerad 11 januari 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: NILS JAKOBSSON

Region Kronoberg informerar om att provsvaren från PCR-test kan dröja uppemot tre dagar.

Trycket på egenprovtagning för covid är högt och det nationella laboratoriet som analyserar testerna från egenprovtagningen kan inte hålla samma svarstider som tidigare. Det innebär att det just nu kan ta cirka tre dagar att få sitt provsvar, skriver regionen i ett pressmeddelande.

Vidare påpekar regionen att det är viktigt att stanna hemma i väntan på provsvar.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.