Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Region Kronobergs medarbetare erbjuds förmånscyklar

Kronoberg • Publicerad 20 april 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: MATHIAS BERGELD

Alla tillsvidareanställda på Region Kronoberg får möjligheten att hyra cykel med ett bruttolöneavdrag. Det kommer att finnas allt från vanliga cyklar till sportcyklar och elcyklar. Enligt regionen är syftet ”att kunna erbjuda en attraktiv personalförmån som ger medarbetare chansen att förbättra hälsan samtidigt som det sparar både på miljön och ekonomin”.

– Det känns fantastiskt roligt att nu kunna erbjuda förmånscyklar till våra medarbetare. Vi vill ha medarbetare som mår bra och att erbjuda förmånscyklar är en del i arbetet med att vara en hållbar och attraktiv arbetsgivare, säger Pontus Juhlin, HR-direktör.

Medarbetarna får skriva på ett avtal på tre år. Därefter får de ta ställning till om de vill köpa ut cykeln eller lämna tillbaka den.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons