Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Regionen tvingas stänga vårdcentral

Växjö • Publicerad 26 januari 2022
Foto: Johan Christensen

På grund av ett stort personalbortfall på vårdcentralen Braås med anledning av sjukdom flyttas vårdcentralen till vårdcentralen Rottne.

Det gäller från och med tisdagen den 25 januari. Vårdcentralerna kommer under vecka 4 att samordnas och beslut om förlängning tas löpande utifrån rådande läge.

Annons

– Vi hoppas och tror att våra patienter i Braås har förståelse och överseende med denna förändring. Vi brukar samordna vårdcentralerna under sommaren och det fungerar bra. Utifrån läget just nu vet vi att vi kommer kunna ha en god och patientsäker vård samlad i Rottne, säger Mathias Hedvall Johansson, verksamhetschef för vårdcentralerna Braås och Rottne.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons