Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Restaurangkedjan fortsätter sin expansion

Växjö • Publicerad 28 januari 2022
Foto: Holy Greens

Restaurangkedjan Holy Greens, som startades av bland annat Växjösonen David Egonson, fortsätter sin expansion. Förra året öppnade de i bland annat Växjö och i år ska de öppna ett antal nya restauranger runt om i Sverige.

De öppnade tidigare i januari i Norrköping och under februari månad öppnas två nya enheter i Jönköping. Nu står det klart att de också etablerar sig i Linköping.

Annons

– Holy Greens existerar för att människor enklare ska kunna välja god, bra mat som dessutom bidrar till en mer hållbar och hälsosam värld. Efter en lyckad öppning i Norrköping känns det fantastiskt roligt att lansera Holy Greens även i Linköping, säger David Egonson medgrundare och konceptansvarig på Holy Greens.

Holy Greens, som är en rikstäckande salladskedja med en meny som består av sallader och bowls, öppnar i Linköping sommaren 2022.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons