GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Svenska
  2. العربية

Scensommar tillbaka i Växjö

Therése Johansson, samordnare för Scensommar
Therése Johansson, samordnare för Scensommar
Foto: Lena Gunnarsson

Det blir Scensommar i år, om än i mindre skala. Med start i mitten av juli bjuder Växjö kommun in till 23 akter med 75 föreställningar på platser i hela Växjö kommun och delar av regionen.

– Även om vi kör i lite mindre skala i år så är konceptet det samma. Evenemangen är under bar himmel och med fri entré. I år har vi av förklarliga orsaker ett maxantal för varje evenemang och vi ser till att allt genomförs på ett säkert sätt, säger Therese Johansson, samordnare för Scensommar.

2020 ställdes Scensommar in på grund av pandemin.

Sedan 2019 sker Scensommar i samarbete med Region Kronoberg, Alvesta kommun, Lessebo kommun, Ljungby kommun, Markaryds kommun, Tingsryds kommun, Uppvidinge kommun och Älmhults kommun.