Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Snabbväxande företag till Växjö – ger 25 nya jobb

Växjö • Publicerad 4 mars 2021
Foto: Pressbild

Finska bolaget Wolt etablerar sig i Växjö. De växer snabbt och jobbar med matleveranser.

Enligt ett pressmeddelande har Wolt samarbete med 28 restauranger i Växjö inför etableringen. 25 personer ska i första steget jobba med leveranserna till hushållen.

Annons

– Det känns väldigt kul att vi nu äntligen kommer till Växjö, en stad med ett levande restaurangliv. Att öppna upp flöden av tjänster i staden tror vi kommer bidra till en bättre stad på det stora hela och vi hoppas att fler restaurang- och kurirpartners vill vara med på den resan, säger Carl Zetterqvist, vd för Wolt i Sverige, i en kommentar enligt Smålandsposten.

Växjö är den 13:e staden för Wolt i Sverige. Enligt företaget har jobben som kurirpartner ”låga trösklar och personer som vanligtvis har svårt att få jobb kan lätt komma i gång och tjäna pengar samtidigt som skatter och sociala avgifter betalas och kurirpartners omfattas av försäkringar.”

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons