Annons

Socialminister till Växjö – ska ha öppet möte om hälso- och sjukvården

Växjö • Publicerad 18 augusti 2022
Lena Hallengren, (S), Socialminister.
Lena Hallengren, (S), Socialminister.Foto: Fotograf Kristian Pohl AB/Regeringskansliet

På lördag, den 20 augusti, får Växjö och Kronoberg besök av socialminister Lena Hallengren (S). Hon kommer bland annat att delta i ett öppet möte om hälso- och sjukvård på Vattentorget i Växjö tillsammans med Socialdemokraternas regionrådskandidat Henrietta Serrate.

– Hälso- och sjukvården är en av väljarnas viktigaste fråga. Vi socialdemokrater är tydliga med vad vi vill: vård ska ges efter behov och inte efter plånbok, du som patient ska få vård i världsklass oavsett var i landet du bor och de som arbetar i hälso- och sjukvården förtjänar bättre arbetsvillkor. Lena är en oerhört kompetent och närvarande socialminister, hon har besökt Kronoberg flera gånger den här mandatperioden. Jag hoppas att vi socialdemokrater får väljarnas stöd för fyra nya år i regering och ett maktskifte i Region Kronoberg, säger Henrietta Serrate (S) i en kommentar.

Annons

Lena Hallengren kommer efter det öppna mötet för såväl partimedlemmar som allmänheten att besöka Socialdemokraternas valstuga på Storgatan och därefter göra ett verksamhetsbesök på kvinnojouren Blenda. Hon ska även knacka dörr under dagen.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons