GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Svenska
  2. العربية

Socialministern besöker Kronoberg

Kronoberg • Publicerad 24 september 2021 • Uppdaterad 24 september 2021
Socialminister Lena Hallengren.
Socialminister Lena Hallengren.
Foto: ERIK SIMANDER

Socialminister Lena Hallengren (S) besöker under fredagen Region Kronoberg. Hon kommer att besöka flera verksamheter med barnet i fokus: En väg in, Barnahus och Barnens bästa gäller.

Under besöket deltar flera politiker och chefer från Region Kronoberg samt deltagare från ovan nämnda verksamheter.

”En väg in” är för barn och ungdomar med psykisk ohälsa och finns till för att snabbt ge stöd på rätt vårdnivå. ”Barnahus” är en myndighetssamverkan i länet när det gäller misstänkta brott mot barn. ”Barnens bästa gäller!” i Kronoberg arbetar med att ta fram ett länsgemensamt arbetssätt kring alla barn och unga i länet, Kronobarnsmodellen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.