Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Spottade exflickvännen i ansiktet utanför hennes jobb

Växjö • Publicerad 4 april 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

En 23-årig man har åtalats vid Växjö tingsrätt för ofredande och övergrepp i rättssak, rapporterar Smålandsposten.

Han anklagas för att flera gånger spottat sin exflickvän i ansiktet och uttalat hot om att han skulle döda hela hennes familj. Det hela inträffade utanför kvinnans arbetsplats i Växjö, där mannen hade stått och väntat på att hon skulle komma till jobbet.

Annons

Den utsatta kvinnan berättade för polisen att 23-åringen hade varit mycket svartsjuk och kontrollerande under deras förhållande. Hon berättade vidare att hon blev mycket chockad och kände sig förnedrad av spottloskorna.

När 23-åringen förhördes av polisen nekade han till brott. Han medgav att han träffat exflickvännen utanför hennes jobb men endast ”tjafsat” med henne.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons