Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Stads- och regionbussar tillbaka med stängda framdörrar

Kronoberg • Publicerad 14 januari 2022
Länstrafiken Kronoberg.
Länstrafiken Kronoberg.Foto: Smålandsposten

Länstrafiken Kronoberg stänger framdörrarna på stads- och regionbussarna månaden ut. Från och med måndag 17 januari måste resenärer kliva på bussen via bak- eller mittdörren. Detta med anledning av den ökade smittspridningen av covid-19.

– Det är självklart tråkigt att vi stänger framdörrarna igen, men vi gör det med omtanke för våra resenärer och förare. Alla måste hjälpas åt att minska smittspridningen. Det är jätteviktigt att alla som har förkylningssymtom stannar hemma och att alla som kan vaccinerar sig gör det. Alla som reser ska ha giltig biljett och vi kommer öka upp våra biljettkontroller i samband med att vi stänger framdörrarna, säger Pär Welander, trafikdirektör Länstrafiken Kronoberg, i ett pressmeddelande.

Annons

Länstrafiken meddelar även att de i samband med att framdörrarna stängs kommer att öka sina biljettkontroller.

Här saknas innehåll

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons