Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Stor polisinsats i Växjö – två killar fördes bort av man

Växjö • Publicerad 4 mars 2024
Polisen kunde efter en stor insats gripa en man i 25-årsåldern.
Polisen kunde efter en stor insats gripa en man i 25-årsåldern.Foto: Anders Johansson

Under onsdagen hade en man i 25-årsåldern stämt träff med två pojkar i 15-18-årsåldern i centrala Växjö. Under träffen ska mannen ha hotat tonåringarna och misshandlat en av dem. Han ska därefter ha krävt att killarna skulle följa med honom och eftersom mannen var mycket aggressiv kände de sig tvingade att göra det.

En kompis till tonåringarna slog larm till polisen som aktiverade flera polisresurser och genomförde flera husrannsakningar på Arabyområdet.

Annons

– Till slut kunde vi lokalisera de två tonåringarna och mannen när de befann sig i anslutning till en lägenhet, säger Robert Loeffel, polisens presstalesperson, till Smålandsposten.

Mannen i 25-årsåldern sitter nu anhållen misstänkt för människorov.

MISSA INTE

TOPPNYHETER PÅ SMÅLANDSPOSTEN

Felicia skrapade fram fem miljoner till pappa Kent

Det blev glädjetårar i TV4 när Felicia från Vislanda skrapade fram fem miljoner kronor till sin pappa i Nyhetsmorgon. Läs mer om vinsten här.

Kvinna påkörd på riksväg 25 – ”mycket allvarligt skadad”

En kvinna är mycket allvarligt skadad och ska opereras efter att ha blivit påkörd av en bil på riksväg 25. Läs mer om olyckan här.

Så mycket tjänar Mellostjärnorna från länet – Salos bolag omsatte över 26 miljoner

Smålandsposten har gått igenom inkomstdeklarationer och årsredovisningar för ett antal av länets artister som varit med i Melodifestivalen. Se hela listan här.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons