Annons
  1. العربية
  2. Svenska

Stora butiken vill öppna i Växjö

Växjö • Publicerad 4 augusti 2020
Eko.
Eko.Foto: Malin Nilsson

Trots coronakrisen vill stora butikskedjor etablera sig i Växjö och letar efter rätt lokaler och lägen. En av dessa är Eko Stormarknad, som har butiker i bland annat i Kalmar, Malmö, Borås och Västerås.

De kommande åren vill de öppna två till tre butiker per år och Växjö är en av städerna som Eko vill öppna i. I februari 2019 nämnde Ekos vd Ted Berggren i en intervju med Dagens Handel att Växjö och orter med omkring 100 000 invånare är spännande. Ett och ett halvt år senare har de fortfarande inte etablerat sig i Växjö men intresset finns kvar.

– Jag hoppas fortfarande på en etablering i Växjö, då det är en väldigt intressant ort. Vi är i ständiga diskussioner på olika platser men inte prickat rätt än tyvärr, säger Ted Berggren, vd på Eko Stormarknad, till Mosaik.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons