Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Stort slagsmål på Araby – två unga män sitter anhållna

Polisen fick på onsdagseftermiddagen larm om ett stort bråk på Arabyområdet. Nu sitter två unga män anhållna misstänkta för misshandel och försök till grov misshandel.
Växjö • Publicerad 14 april 2023

Här saknas innehåll

Vid femtiden på onsdagseftermiddagen fick polisen larm om att flera personer hade hamnat i slagsmål på Araby, i området kring Ulriksbergspromenaden.

– Vi har en målsägande, en man i 20-årsåldern, som har uppgett att han har blivit misshandlad och hotad av ett flertal personer vid bråket. Det ska finnas någon bakomliggande konflikt mellan personerna, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.

Annons

Den drabbade mannen var inte i behov av sjukvård efter attacken.

– Vi har jobbat intensivt med det här ärendet och under onsdagskvällen kunde två män som misstänks ha deltagit i bråket gripas på två olika platser efter husrannsakningar, fortsätter Robert Loeffel.

Männen är båda i 20-årsåldern och de sitter nu anhållna misstänkta för misshandel av normalgraden och försök till grov misshandel.

– Försök till grov misshandel gäller att de två ska ha slagit mot mannen med ett tillhygge men han har lyckats parera de slagen och inte träffats.

Polisens presstalesperson Robert Loeffel. Arkivfoton
Polisens presstalesperson Robert Loeffel. Arkivfoton
Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons