unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Svenska
  2. العربية

Stort varuhus byggs i Växjö – ger 150 nya jobb

Bauhaus ska etablera sig på handelsområdet Norremark i Växjö. Etableringen omfattar runt 150 nya arbetstillfällen enligt Växjöföretaget APP Fastigheter som har tecknat hyresavtalet med Bauhaus. Det blir ett ungefär 13 000 kvadratmeter stort varuhus.

– Växjö är en tillväxtstad där vi vill etablera oss. Bauhaus är marknadsledande inom byggvaruhandeln i Sverige och vi ser Växjö som en intressant marknad för vår fortsatta expansion, säger Johan Saxne, Marknadsdirektör på Bauhaus Sverige.

Byggnationen beräknas ta ett år och investeringen uppgår till cirka 200 miljoner kronor.

– Det är fantastiskt kul att vi har kommit i mål med BAUHAUS. Det har varit en lång process och vi har arbetat tillsammans i nästan ett år innan vi hittade den bästa lösningen. Vi välkomnar Bauhaus till Växjö vilket kommer stärka Växjö som handelsort, säger Håkan Bengtsson, vice vd på APP Fastigheter.