GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Svenska
  2. العربية

Strejk arrangeras i Växjö

Växjö • Publicerad 24 september 2021 • Uppdaterad 24 september 2021
Foto: Pontus Steneros

På fredag, den 24 september, organiserar ungdomar från hela landet protester för ett nytt hållbart skogsbruk. Samma dag arrangerar Fridays For Future-grupper stora klimatdemonstrationer världen över.

Manifestationer, med hänsyn till gällande pandemirestriktioner, görs bland annat i Borås, Gävle, Göteborg, Jönköping, Karlskrona och Växjö.

"Vi strejkar och går demonstrationståg om vi blir tillräckligt många. Ta med plakat om du vill”, skriver Fridays for future Växjö i ett Facebookevenemang.

Strejken sker vid Speakers Corner klockan 15.00.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.