Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Succéöppning för nya restaurangen i Växjö

Växjö • Publicerad 23 februari 2021
Foto: Pixabay

I fredags öppnade restaurangkedjan Brödernas i Stars and Stripes tidigare lokal på Storgatan i Växjö city. Det blev en fin start för restaurangen och många nyfikna Växjöbor valde att testa mat från menyn.

– Vi har fått en fantastiskt start i Växjö. Jag är supernöjd och det här känns väldigt roligt, säger Arina Lysenko, etableringsansvarig på Brödernas.

Annons

I samband med öppningen besökte hon och flera andra i ett så kallat supportteam restaurangen i Växjö för att säkra upp för en lyckad start.

– Vi har också väldigt duktig personal som kommer att fortsätta att leverera.

Klarar ni av trycket?

– Under öppningen blev det lite långa väntetider under vissa perioder men gästerna har haft en otroligt bra förståelse och vi kommer bli bättre. Vi är tacksamma att kunna öppna och samtidigt göra det på ett smittsäkert sätt. Mycket av vår försäljning är take away och avhämtningen har skett på olika tider för att det inte ska bildas köer och trängsel.

Etableringen i Växjö har inneburit ungefär 15 nya arbetstillfällen. Restaurangkedjan, som erbjuder hamburgare, sallader och pizza, grundades 2016 av bröderna Jonas och Joakim Wiklander. Tillsammans med entreprenören Monir Kalgoum och svenska NHL-proffset Mika Zibanejad driver de nu kedjans expansion vidare i Sverige. Bara i februari öppnar de sex nya restauranger i Sverige.

– Vi har en otrolig expansionstakt. Det är jättekul och otroligt spännande. Det är förvånansvärt hur starkt vårt varumärke är och hur stort intresset är.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons