Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Syriano börjar med gratis hemleverans i Växjö

Växjö • Publicerad 21 februari 2024
Rami Nasra, chef och ägare på Syriano.
Rami Nasra, chef och ägare på Syriano.Foto: Maha Nasser

Restaurant Syriano, som öppnade för två år sedan, har varit väldigt framgångsrika och är på väg att expandera. De ska starta en kedja av Syriano-restauranger i Växjö. Nyligen öppnade man även gratis hemleverans.

– Vi designade en hemsida för restaurangen där kunderna kan beställa sina favoriträtter och vi levererar dem gratis. Vi håller de varma och fräscha. Anledningen till detta är att vi haft problem med befintliga leveransföretag. Kunder klagar bland annat på de höga leveranspriserna. Därför bestämde vi oss för att leverera maten själva. Vi bryr oss om våra kunders välbefinnande och vill erbjuda dem en trygg och njutbar matupplevelse, särskilt under rådande omständigheter när många kanske föredrar att äta hemma. Vi har även infört nya betalningsmetoder för kunder, bland annat Klarna, säger Rami Nasra, restaurangens chef och ägare.

Annons

Enligt Rami Nasra utvecklas Syriano ständigt och det kommer alltid nya kunder. Så det finns en plan att öppna ytterligare en restaurang i Växjö.

Funderar ni på att öppna även i andra delar av Sverige?

– För närvarande funderar vi på att expandera endast i Växjö. En av de viktigaste faktorerna som bidrar till framgången för restauranger i Sverige är att personen driver eget och försöker behålla kvaliteten på maten och är närvarande för att förverkliga sitt eget matkoncept.

Maha Nasser
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons