GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Svenska
  2. العربية

Två stölder från bilar i Växjö

Växjö • Publicerad 11 januari 2022
.
.Foto: Mattias Mattisson

Två bilägare i Växjö har blivit bestulna på fordonens katalysatorer, som innehåller åtråvärda metaller.

I lördags upptäckte en av bilägarna att katalysatorn sågats bort. Bilen stod parkerad på Ljungfällevägen på Teleborg när stölden begicks.

Den andra bildelsstölden skedde på Harsövägen på Norr. En bil ska även där ha fått katalysatorn avsågad.

Polisen har inga misstänkta för brotten. Tjuvarna använder domkraft och en elektrisk såg för att montera bort katalysatorerna.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.