Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Ung man filmade kvinna under sex – åtalas

Växjö • Publicerad 29 januari 2024
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Johan Hultgren

En man i 20-årsåldern har åtalats för kränkande fotografering efter att ha filmat en ung kvinna i smyg när de hade sex. Händelsen skedde i maj förra året efter att de träffats på ett uteställe och gått hem till mannens bostad på campusområdet.

Under sexet märkte kvinnan hur mannen höll på med sin mobiltelefon flera gånger och när hon konfronterade honom visade sig att mannen filmat henne.

Annons

Kvinnan startade en röstinspelning på sin mobil där mannen erkände att han hade filmat henne i smyg och ”var ledsen för detta och mådde skit”.

Under natten genomförde mannen en fabriksåterställning av sin mobiltelefon och polisen har inte lyckats återskapa filen med filmen. 20-åringen nekar till brott i polisförhör och menar att han inte har några minnen från den aktuella händelsen på grund av berusning.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons