Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Växjö City Spöktimmar anordnar en skrämmande kväll

Växjö • Publicerad 1 november 2023
Spöktimmar i Tegnérgallerian
Spöktimmar i TegnérgallerianFoto: Maha Nasser

Med anledning av höstlovet och Halloween anordnade Växjö City, i fredags, Spöktimmar och en läskig eftermiddag & kväll för barn och vuxna i Växjö. Evenemanget började med spöksmink i Tegnérgallerian. Efter det var det skräckfilmer på Palladium och en spökrunda genom stan med godisregn som avslut.

– Idag har vi någonting som kallas för Spöktimmar. Här på palladium har vi 2 biovisningar som är gratis. Den ena vid klockan 16. Då visar vi Monsters och sen har vi ytterligare en film klockan 21, då visar vi The Shining. Alla biljetter är gratis och vi har en Hemmakväll som står här inne och säljer fika och har det mysigt inför bion. Och sen, vid 17:30, så startade en spökrunda genom stan där vi samlas för start i Tegnérgallerian. De ska gå från gallerian till konserthusparken och sen upp till gallerian igen. När de har överlevt rundan får de godis. Syftet är verkligen bara att göra något jättekul för staden. Vi vill göra någonting för alla, säger Jacqueline Andersson från Växjö City.

Förutom barnaktiviteter bjöds det på dansuppvisningar och andra läskigheter- och skräckfilmer på kvällen.

Maha Nasser
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons