Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Växjöbo glömde sitt knark på tåget – nu döms han till fängelse

Växjö • Publicerad 15 november 2021
Arkiv.
Arkiv.Foto: Nathalie Alvhäll Lindahl

En man i 50-årsåldern har dömts till sex månaders fängelse för narkotikabrott. Brotten upptäcktes av tågvärdar efter att mannen glömt kvar en knarkfylld plastpåse på tåget.

Det var i oktober förra året som mannen upptäckte att han glömt sina tillhörigheter på tåget från Malmö hem till Växjö. Han ringde då till Resecentrum i Växjö och förklarade situationen.

Annons

När två tågvärdar samlade ihop mannens saker – jacka, en väska samt en plastpåse – hittade man cirka 100 gram amfetamin, 15 gram cannabis och hundratals narkotikaklassade tabletter. På påsen säkrades Växjöbons fingeravtryck.

Testa SMP digital plus: Två månader för två kronor

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i 2 månader för endast 2 kronor.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons