Annons
  1. Svenska
  2. العربية

Växjöföretagaren tävlar mot Bianca Ingrosso

Växjö • Publicerad 24 mars 2021
Foto: Martina Wärenfeldt

I början av november utsågs östra Sveriges främsta entreprenör i EY:s utmärkelse EY Entrepreneur Of The Year. I samband med det utnämndes också Elisabeth Ström från Växjöföretaget Cleaning Support Sweden AB till ”Årets kvinnliga stjärnskott”.

– Det är helt galet. När man såg de andra nominerade kunde jag inte ens i min vildaste fantasi tänka att jag skulle vinna. Det är fantastiskt kul och en stor ära att de gick på mig som entreprenör och på mitt sätt att arbeta. Jag går på moln just nu, sa Elisabeth Ström till VXOnews efter priset.

Annons

Efter en omfattande nomineringsprocess och sex regionala finaler har det nu blivit dags för den nationella finalen i EY Entrepreneur Of The Year. På fredag ska Sveriges främsta entreprenörer koras.

I kategorin Årets kvinnliga stjärnskott är inte bara Elisabeth Ström nominerad. I kategorin finns bland annat Pernilla Alfredsson från Lightab i Göteborg, Lena Holst från Starka AB i Kristianstad samt Bianca Ingrosso från Bianca Ingrosso AB i Stockholm.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Mosaik Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons